Adria Airways: Napovedane stavke pilotov v septembru ne bo. Kljub temu prevoznik še naprej povzroča odpovedi in združevanja letov, posledično prihaja do velikih zamud na nekaterih letih.

Kako v tujino v dneh, ko nam umira Adria Airways?

Ljubljana, 20. september 2019
Da je letalski prevoznik Adria Airways tik pred propadom, je dejstvo. Četrtkov udarec je prizemljitev dela flote, ki se počasi odvija pred očmi javnosti.

Odpri →

 

Združeni leti Adrie airways – na kaj naj bodo potniki pri tem pozorni?

Ljubljana, 22. avgust 2019
Konec junija 2019 so pri letalskem prevozniku Adria Airways na tiskovni konferenci vodilni povedali, da bodo sanirali situacijo številnih odpovedanih in združenih letov do polovice avgusta. Seveda se to ni zgodilo.

Odpri →

Slovenija: Subvencionirane vozovnice za šolsko leto 2019/2020

Ljubljana, 20. avgust 2019
Od 21. avgusta dalje bo potekala prodaja subvencioniranih vozovnic za prihajajoče šolsko leto. Uporabnike pozivamo, da ne čakajo na prvi šolski dan, pač pa da si vozovnice zgotovijo že prej. Odpri →

Vikend z vlakom ali kako železniški potniki potujejo po Sloveniji

Ljubljana, 26. julij 2019
Zadnji julijski vikend je idealen za potovanje z vlakom po naši deželi. Sploh glede na vročino in situacijo z zastoji na avtocestah, je tokrat vlak zagotovo boljša izbira. A nekaj vendarle povzroča težavo. Kolo!

Odpri →

Adria Airways: Odpovedi letov in zamude. Potniki sprašujejo: Do kdaj še?

Ljubljana, julij 2019
Napoved predstavnikov letalskega prevoznika Adrie Airways, da bodo problematiko odpovedi letov, pomanjkanje posadk in redna vzdrževalna dela o(d)pravili v drugi polovici julija oz. v začetku avgusta – spremljamo. Dnevno. Odpri →

 

 

Na brniško letališče se v sezoni vrača British Airways

Ljubljana, julij 2019
Britanski letalski prevoznik British Airways bo med 15. julijem in 2. septembrom 2019 dvakrat tedensko povezoval London z Ljubljano.

Odpri →

Ljubljana: Počitniški avtobusni vozni red v času prvomajskih praznikov

Ljubljana, 28. april 2019
Ljubljanski potniški promet obvešča potnike, da pričnejo s ponedeljkom, 29. aprila 2019 veljati počitniški vozni redi avtobusov.

Odpri →

Bo Ljubljana ostala brez avtobusnih nočnih linij mestnega prometa?

Ljubljana, 8. april 2019
Uporabnike avtobusnega mestnega prevoza je pred dnevi razburila izjava direktorja Ljubljanskega potniškega prometa, da se pogovarjajo tudi o smiselnosti nočnih linij v Ljubljani. So na vrsti njihove ukinitve?

Odpri →

Suhoj odletel. Je Adria Airways v iskanju novega strateškega partnerja?

Ljubljana, 6. april 2019
Potem, ko je propadlo sodelovanje ruskega letalskega proizvajalca Suhoj (družba SCAC) in slovenskega prevoznika Adria Airways, slednja potrebuje partnerja za prihodnji razvoj letalske družbe.

Odpri →

Istanbul: Odpira se enega največjih letališč na svetu. Posledično se zapira Atatürk International Airport.

Istanbul, 6. april 2019
V Carigradu se je včeraj začela obsežna selitev opreme iz letališča Atatürk na novo letališče Istanbul. Operacija bo trajala 45 ur, kjer bodo prepeljali kar 47 tisoč ton opreme. Novo letališče se odpira danes.

Odpri →

Ljubljana: Ugrabitev avtobusa na liniji 6B. Policija išče motiv. Ugrabitelj je bil 49-letni Kranjčan. V njegovem nahrbtniku našli konopljo in amfetamine.

Ljubljana, april 2019
Policisti so v nahrbtniku, 49-letnega ugrabitelja LPP-jevega avtobusa našli manjše količine konoplje in amfetaminov, so za STA potrdili na Policijski upravi Ljubljana. Sodna obdukcija še ni zaključena. Odpri →

S 1. aprilom prične med Helsinki in Ljubljano leteti Finnair

Ljubljana, 21. marec 2019
Finski nacionalni letalski prevoznik Finnair je za javniprevoz.si potrdil, da bo tekom poletnega voznega reda letenja med prestolnicama Finske in Slovenije štirikrat tedensko obratovala njegova direktna letalska povezava.

Odpri →

Aeroflot v poletni sezoni letenja z Airbusom 320 med Moskvo in Ljubljano

Ljubljana, 20. marec 2019
Z menjavo voznega reda, 31.3.2019, ko prične veljati poletni red letenja, bo ruski letalski prevoznik Aeroflot poskrbel za povečanje potniških kapacitet med Moskvo in Ljubljano.

Odpri →

Adria Airways v prihajajoči poletni sezoni ohranja število destinacij iz zimske

Ljubljana, 19. marec 2019
Slovenski letalski prevoznik, Adria Airways, z 31. marcem 2019 prehaja na poletni vozni red. Novih destinacij, glede na zimsko sezono, ni. Prav tako ne tudi nekaterih, kamor je Adria letela v poletni sezoni 2018. logo_Ljubljana Airport

Odpri →